Online németül tanulni úgy, mintha egy órán ülnék

Németül tanulni könnyedén is lehet

Németül tanulni könnyedén is lehet

Idén karácsonyra valami egészen mást...

2015. december 02. - DIL Zsófi

December...

Bár az időjárás igyekszik eltitkolni, hamarosan itt a karácsony. Mi azért már hozzákezdtünk a készülődéshez, erről bővebben is írok mindjárt.

De előbb egy kis ráhangolódás..... 

Nagy karácsony imádó vagyok. Mióta az eszemet tudom, anyukám minden évben meglep egy adventi kalendáriummal. Igen. Még így harminchoz közel is. :) Én pedig nap, mint nap nagy élvezettel nyitogatom az ablakokat karácsonyig. 

Ezt a szokást különben én is folytatom itthon, bár egy kicsit máshogy. Általában nem édességet dugdosok a zsákocskákba, hanem régi közös képeket, vagy "kuponokat". Kuponok alatt a "Ma én mosogatok el" vagy "ma én húzom át az ágyat" kell érteni.

Ez számomra egy lassú ráhangolódás a karácsonyra, miközben olyan ajándékokon töröm a fejem, ami érdekes/vicces vagy netalántán hasznos a másiknak. 

 Néhány szabályom azért van magam felé:

1. Ne nagyon kelljen boltban vergődni érte. :)

2. Olyan ajándék legyen, amivel tudom, hogy nem nyúlhatok mellé, mert hasznos lesz.

Visszakanyarodva a bejegyzés elejéhez, innen jött idén az ötlet, hogy a már meglévő kupon vásárlást tegyük igazán "Karácsonyivá". Adjuk meg a lehetőséget arra, hogy az emberek a német nyelvtanulás örömét ajándékozhassák egymásnak. 

Így aztán úgy döntöttünk, minden december 10-e után ajándékba vásárolt hozzáférést ünnepi köntösbe bújtatva postázunk ki, hogy Neked már csak annyi dolgod legyen, hogy átadd a szerettednek. :) A kupon az oldalunkon bármikor beváltható, így akár már a fa alatt ülve is neki lehet lendülni a német tanulásnak. 

Reméljük hozzásegíthetünk így ahhoz, hogy idén is kellemesen és stresszmentesen teljenek az ünnepek.

Üdv,
Zsófi - DIL 

A bejegyzés trackback címe:

https://dil-nemet.blog.hu/api/trackback/id/tr448133720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
/* Background pattern from subtlepatterns.com */