Online németül tanulni úgy, mintha egy órán ülnék

Németül tanulni könnyedén is lehet

Németül tanulni könnyedén is lehet

Online német tananyag "díszdobozban"

2016. január 07. - DIL Zsófi
Kaptál már díszdobozban teljes filmsorozatot? Pont olyan jó érzés, mint hozzáférni egy teljes online német tananyaghoz az alapoktól a felsőfokig. Próbáld ki!

Díszdobozban megkapni a kedvenc tévésorozatod összes epizódját nem akármilyen élmény. Pont olyan, mintha egyszerre kapnál hozzáférést az online német tananyaghoz a kezdő szinttől a felsőfokig. 

Kaptál már díszdobozban teljes filmsorozatot? Esetleg be is készítetted a karácsonyi szünetre a Trónok harca összes eddigi évadát dvd-n, hogy a karácsonyi sütik között egyszerre izguld végig az összes párviadalt? Vagy kaptad már meg egyszerre a Harry Potter összes kötetét, miközben még az elsőt sem olvastad még végig?

Ha igen, akkor tudhatod, hogy ez milyen érzés. Amikor éppen csak belekezdesz valamibe, éppen csak elkaptad a dolog ízét, s pontosan tudod, hogy szinte az örökkévalóságig nem is kell abbahagynod. Nem kell negyven perc után csalódottan felkelned a tévé elől, s azon gondolkodnod, hogy mivel is töltöd majd ki a következő epizódig hátra lévő újabb hét napot.

Tanulj velünk, akkor amikor csak szeretnél, hiszen nincsen havidíj és minden anyagokt alaptól-felsőfokig elérsz.

Hát nézd, most itt van előtted a Trónok harca összes, beleértve a még a tévében sem vetített extrákat. Vagy a The Walking Dead még ismeretlen évadja, amit az amerikai közönség is csak jövőre láthat. Megvan az érzés? Rendben.

Akkor most nyisd ki a szemed, s kattints ide, nézd meg az online német tananyagokat. Elkezded a tanulást az első leckénél, megtanulsz németül bemutatkozni, bevásárolni és ételt rendelni egy étteremben. De tudod jól, hogy nem itt van a vége. Előtted van a teljes rendszer, az egész tananyag az alapoktól a felsőfokig. Itt nem részenként, apró morzsákra bontva kapod a tudást.

Nézz csak meg egy átlagos kezdő nyelvtanfolyamot. Honnan indulnak, meddig jutnak el? Elkezdődik az első lecke az alapoknál. Eltelik fél év, vége a tanfolyamnak, s hol tart a csoport? Az első tankönyv első harmadánál, valahol a hatodik lecke környékén. Azt se látod, mi jön még később. Részekre szabdalják a nyelvet, s csak lassan, kicsi részenként adagolva kapod az újabb és újabb dózisokat.

A korlátlan hozzáférésű online tanulás előnye, hogy nem kell másokhoz igazodnod.Mire lenne neked szükséged? Hát leginkább arra, hogy ne mások mondják meg, milyen tempóban haladhatsz, igaz? Ha te mozimaratont akarsz a téli szünetre, akkor rendezz mozimaratont. Ha egész nap a kedvenc sorozatod epizódjait néznéd, tedd azt, csak hasfájást ne kapj tőle. S ha nagyobb léptekben akarsz haladni a nyelvtanulással is, akkor se állítson le senki. Senki ne mondja, hogy ez középfokú anyag, ez meg felsőfokú, ezzel te még ne foglalkozz.

Tudod mit? Mi nem porciózzuk a tudást. Nézd csak meg a videókat. Itt megtalálod a német tananyagot egyben, az egészet. A kezdetektől, az alapoktól egészen a felsőfokig. Szereted a kihívásokat? Kezdhetsz a lista tetején is, teszteld csak le a tudásod. A felsőfokú tananyagból is találsz ingyenes német leckét, kezdd akár azzal a tanulást.

Az online német tanulás során senki nem titkolja előled a tudását. Már a folyamat elején fel tudod mérni, hogy honnan indulsz és hová kell eljutnod. Be tudod osztani magadnak a leckéket.

Nincsenek rejtett költségek

Tudod, mi a legjobb abban, ha egyszerre hozzájutsz a teljes tananyaghoz? Hát az, hogy erre többet már egy fillért sem fogsz költeni! Ha beiratkozol egy hagyományos tanfolyamra, valószínű, hogy 10-20 ezer forintot fogsz kifizetni. De azt senki sem mondja el neked előre, hogy ez a pénz az első kötet első hat leckéjét jelenti. Ha szeretnél tovább is lépni, eljutni a nyelvtudás magasabb szintjére, ennek a pénznek a sokszorosát fogod elkölteni. Tegyél mögé egy nullát nyugodtan, még az is csak szerény becslés lesz.

Az online tanulás ettől a felismeréstől megkímél. Nincs zsákbamacska! Vásárolhatsz nyelvtani leckéket, szótanuló gyakorlatokat és szituációs gyakorlatokat. Mindegyik mellett ott a valódi ára, bújtatott költségek nélkül. Mindegyikben találsz kezdő gyakorlatokat és egyre nehezedő feladatokat is, egészen a felsőfokig. Ez a három hozzáférés – együtt is csak annyi, mint egy kezdő nyelvtanfolyam – ha akarod, eljuttat egészen a felsőfokú német nyelvvizsgáig. A hozzáférésed pedig örök időkre szól, így akár vizsga után is újra és újra visszajöhetsz, ha rozsdásodni kezd a tudásod.

Ha tetszett nézz vissza jövő héten is! :)

Zsófi

A bejegyzés trackback címe:

https://dil-nemet.blog.hu/api/trackback/id/tr588248992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
/* Background pattern from subtlepatterns.com */